miercuri, 9 decembrie 2009

paine biblica - bibel brot

Paine biblica - bibel brot




Paine biblica. Cum sta scris... asa s-a facut ! Orz - una dintre cele mai vechi cereale, care, in plus fata de proteine si vitamine, contine un procent ridicat de siliciu, necesar organismului, ca mineralizant general; Grau - cea mai frecvent cultivata familie de cereale, ce ne ofera baza alimentatiei din cele mai vechi timpuri; Alac - o specie de grau cultivat inca din timpuri preistorice, cu un continut ridicat de fibre vegetale, proteine, precum si vitamine si substante minerale; Mei - aport de proteine, fibre vegetale, vitaminele B, si, in special cantitati mari de minerale: fier, magneziu, fosfor si potasiu, fiind un stimulent al metabolismului; Miere - extrasa din polenul florilor, mierea este formata din aproximativ 200 de ingrediente diferite. Utilizata inca din epoca de piatra, beneficiile mierii sunt unanim recunoscute; Mac - istoria sa dateaza inca din neolitic. Aroma painii este intregita prin utilizarea semintelor de mac, ca decor; Seminte de in - recunoscute pentru concentratia ridicata de acizi grasi omega 3 Sare de la Marea Moarta - cu minerale importante; Alte componente - apa, faina de bob, drojdie si seminte de chimion Nicaieri altundeva importanta painii nu este atat de evidenta ca in Biblie. Painea este prezenta in peste 330 versete biblice, fiind considerata insusi simbolul vietii. Painea biblica este produsa exclusiv cu componente mentionate in Biblie - la fel de promitatoare si imbietoare ca si numele painii in sine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu