marți, 8 decembrie 2009

Fursecuri

Avem o gama diversificata de fursecuri.
Distributie la nivel national prin parteneri profesionisti.

Fursecuri glazurate (ciocolata cu lapte, ciocolata alba, ciocolata cu capsuni sau ciocolata cu fistic)
Fursecuri Spritate
Fursecuri simple
Fursecuri umplute
Fursecuri premium - cu aroma de portocale si cu aroma de cirese
Fursecuri semiglazurate

Pentru cei care considera ca viata-i prea dulce avem si Saleurile si covrigeii sarati Piticii lui Andana.

Dulciuri si produse de patiserie pentru toate gusturile.
Andana Pan - Brutarie prin traditie, panificatie prin inovatie.
Produse de panificatie, patiserie si cofetarie

Un comentariu:

  1. Incepand cu anul 2001, firma Andana Pan incearca sa se impuna pe piata baimareana si printr-un lant de magazine proprii, magazine cunoscute sub numele Tanti DaDa. Numarul acestor magazine este in continua crestere pentru a putea fi cat mai aproape de clientii nostri. Motto-ul dupa care ne ghidam devine din ce in ce mai popular. Acesta este “Cere si ti se va DaDa!” pentru ca incercam sa stabilim o relatie de comunicare deplina intre Tanti DaDa si clienti. Acordam o foarte mare importanta celor 3 categorii de nevoi cu care toti ne confruntam: nevoi vitale, elevate sau de varf. Magazinul on-line, proaspat deschis, are ca scop emanciparea consumatorilor, deocamdata, aflati pe raza orasului Baia Mare. Acestia au posibilitatea de a-si acoperi majoritatea nevoilor folosind internetul, fara a implica eforturi financiare suplimentare majore, fara a parasi confortul si profitand la maxim de comoditarea oferita de locuinta.

    Anul 2002 a fost marcat de achizitionarea unui teren cu o suprafata de 2000 mp situat pe str.Margeanului. In primii ani efectuarea unor investitii nu a fost oportuna, dar incepand cu 2004 au fost demarate primele lucrari de proiectare si de obtinere a tuturor autorizatiilor necesare pentru a da startul pentru construirea unui complex de panificatie dotat conform normelor europene, cu utilaje moderne, care pe langa activitatea de productie are si un punct de desfacere a produselor proprii si a altor produse alimentare si nealimentare. Singurul si cel mai modern punct de fabricatie a prduselor de patiserie si panificatie din Maramures a fost inaugurat pe data de 26 August 2006.
    Pasul urmator a fost lansarea noilor produse, Franzela Fermecata si Piticii lui andana. In paralel s-a derulat implementarea normelor de igiena alimentare si monitorizarea eficienta a tuturor zonelor de risc. Munca in echipa si scopul maret a fost atins la sfarsitul lunii decembrie 2006.

    Evolutia in timp pe care Andana Pan a simtit-o poate fi verificata de urmatoarele cifre si date :
    In anul 2002 s-a realizat o cifra de afaceri de 986 608 RON si un profit de 27 331 RON. Numarul de angajati pe care firma il avea era in numar de 30 de persoane.
    La sfarsitul anului 2003 cifrad e afaceri a fost de 1 547 459 RON iar profitul firmei 24 509. Numar de angajati : 32.
    Anul 2004 a avut o cifra de afaceri de 2 513 687 RON si un profit de 22 801 RON. Numarul de angajati a urcat la 37 de persoane.
    Pentru anul 2005 s-a inregistrat o cifra de afaceri de 2 563 616 RON si un profit de 47 342 RON. Persoanele angajat la firma Andana Pan au ramas in numar de 37.

    RăspundețiȘtergere